Cranc

 

Cranc No armpump

Cranc que representa el logo de la marca “noarmpump” d’estil comic, tilitzant traços gruixuts i al’hora aplicant textures ,efectes de lluminositat i dimensió molt realistes.

 

Aplicació final de l’il.lustració del Cranc, en el packaging dels grips de la marca “no armpump” de S3 parts. El cranc canvia el tipus de taca (en aquest cas es aigua) depenent si el grip va destinat a; Trial, Mx, Quad, etc… Packaging No armpumpwww.s3parts.com


Anuncis

About Pau Sureda Corcoy

"El llenguatge visual és una forma d'expressió. M'agrada pensar que el dibuix multiplica les possibilitats de la realitat, generant altres realitats paraleles a la nostre. Profesionalment el dibuix permet adaptar-se amb una gran plasticitat al projecte, tan si es tracta d'un perfil mes serios i formal com si ho fa eu un hambiet molt mes d'esenfedat i informal. Tambe hi han avantatges respecte a certes dificultats tecniques i juridiques. Creativament parlant no hi ha limits, i tecnicament parlant l'evolucio es constant. - - - Pau Sureda (Girona, 1974) Iniciat de molt petit en el mon de l'il·lustració, l'escultura i la pintura, després d'anys de practicar, fer classes i cursets, en algun cas donats per grans mestres en la matèria, em varen portar a dedicar-me professionalment a ser il·lustrador.

One comment

  1. jordi

    espectecular, increible, suprem!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: